Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 3 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 4 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.019
ABV:
5.5 %
IBU:
18
EBC:
118
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.200
BEST Skrudinti miežiai 1302.0 0.600
Crystal malt 130.2 0.450
BEST Munich salyklas 15.5 0.450
BEST Chocolate salyklas 901.4 0.450
Laktozė 1.0 0.450
Miežiniai dribsniai 3.0 0.300
Avižiniai dribsniai 4.0 0.300
      7.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 15 60
East Kent Golding 5.5 10 10
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Pirmasis milk stoutas:

Salinimas 66 C 90 min
Tekinimas 70 C

Virimas 60 min

Apyniai :
Magnum 60 min
E.K Golding 10 min

Laktoze 10 min

Prisijungę aludariai