Receptas / Heidelberg
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 3 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 5 d.
Parametrai
OG:
1.213
|
|
FG:
1.058
|
|
ABV:
20.4 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
25
|
|
IBU/OG:
0.06
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 4.000 | 16.9 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 4.000 | 16.9 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 4.000 | 16.9 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 4.000 | 16.9 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.500 | 6.4 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.500 | 6.4 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.500 | 6.4 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.500 | 6.4 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 0.400 | 1.7 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 0.400 | 1.7 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 0.400 | 1.7 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 0.400 | 1.7 | |
23.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 3.3 | 60 | 40 | |
Tettnanger (DE) | 3.3 | 60 | 40 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 50 | 15 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 50 | 15 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 40 | 5 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 40 | 5 | |
300 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
15min - 52C
35min - 62C
30min - 72C
15min - 78C
Virimas 70min
35min - 62C
30min - 72C
15min - 78C
Virimas 70min