Receptas / BlackWeiss
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 5 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 10 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
42
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 4.000 | 56.2 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 28.1 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.500 | 7.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 5.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.220 | 3.1 | |
7.120 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 10.5 | 10 | 40 | |
Saphir | 3.5 | 20 | 10 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |