Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 7 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 26 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.016
ABV:
5.8 %
IBU:
20
EBC:
20
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 9.0 5.000
BEST Red X salyklas 30.0 1.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger 7.5 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager S-23 12.0 73

Komentarai

  • Robisss

    2018 m. Vasario 28 d.
    Kokios temperatūros pauzės?
  • krapcius

    2018 m. Kovo 1 d.
    74 supilu i salinimo kubila ir po 2 h buna 56 paskui dar 8l vandens ant virsaus 80 laipsniu tekinimo metu
Prisijungę aludariai