Receptas / piliuonos kavos stautas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. kovo 5 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
75
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 74.6 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 11.9 | |
Special B | 400.3 | 0.250 | 3.7 | |
CaraCrystal | 220.2 | 0.250 | 3.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.200 | 3.0 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.200 | 3.0 | |
6.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 8.0 | 16 | 60 | |
Brewer's Gold (German) | 4.7 | 15 | 0 | |
31 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 75 |
Pastabos
OG 12% pirmine fermentacija 02.26
FG 2% subuteliuota 03.05
100 gr cukraus priesh buteliavima ir puodas kavos (~200 ml).
FG 2% subuteliuota 03.05
100 gr cukraus priesh buteliavima ir puodas kavos (~200 ml).