Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
59 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. kovo 5 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.6 %
IBU:
14
EBC:
75
IBU/OG:
0.25
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Miežiniai dribsniai 3.0 0.800
Special B 400.3 0.250
CaraCrystal 220.2 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.200
Skrudinti miežiai 1000.8 0.200
      6.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 8.0 16 60
Brewer's Gold (German) 4.7 15 0
      31  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 75

Pastabos

OG 12% pirmine fermentacija 02.26
FG 2% subuteliuota 03.05

100 gr cukraus priesh buteliavima ir puodas kavos (~200 ml).
Prisijungę aludariai