Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 7 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 3 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
20
EBC:
6
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 2.1 50 60
Hallertauer Hersbrucker 2.1 30 20
Hallertauer Hersbrucker 2.1 20 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 75

Pastabos

65C 1h - užkėlimas 77-tekinimas.

ph chemija

14, 1056
Prisijungę aludariai