Receptas / hers 2.1
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 7 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 3 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 2.1 | 50 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 2.1 | 30 | 20 | |
Hallertauer Hersbrucker | 2.1 | 20 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |
Pastabos
65C 1h - užkėlimas 77-tekinimas.
ph chemija
14, 1056
ph chemija
14, 1056