Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 24 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.002
ABV:
6.6 %
IBU:
15
EBC:
15
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Bazinis salyklas (kepintas keptuvėje, sausas) 301.0 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Laukiniai džiovinti 2.0 50 60
Laukiniai džiovinti 2.0 20 15
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 96

Pastabos

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
Prisijungę aludariai