Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.012
ABV:
5.4 %
IBU:
25
EBC:
6
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pils salyklas 3.3 3.480
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.800
Ryžių dribsniai 0.0 0.500
      4.780

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (DE) 8.5 14 75
Crystal 3.6 18 60
Crystal 3.6 28 10
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 78

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Biersol BrewFerm 6.0 ml Virimui 45 min.

Pastabos

santykis pradeta 1:2 baigta ~1:4
salinimas 60min  68>63
1\3dekokcija uzverda, grazinam  gaunasi apie 70 C 
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 73 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 75 C
--
75min Boil
--
Mashing out ~1.5h
Yeast - 18C

Fermentation:
~12C 10days + ~19C 3days + ~1C Cold Crash 2 days
Conditioning:
~3C 4 weeks
Prisijungę aludariai