Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 24 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 21 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.009
ABV:
4.6 %
IBU:
23
EBC:
8
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 3.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.400
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.200
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 14 60
Fuggle (US) 4.8 14 60
Styrian Goldings 5.3 14 20
      42  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3711: French Saison 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Rabarbarai 450.0 g Pirminei fermentacijai -

Pastabos

  1. Mash at 152F (66) for 60min (1.6 qt/lb)
  2. Heat to 170F (76) and Sparge with water

Prisijungę aludariai