Informacija

Kiekis:
66 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 23 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.013
ABV:
4.7 %
IBU:
10
EBC:
9
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 7.260
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.960
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
CaraPils salyklas 4.5 0.495
Gliukozė 0.0 0.450
BEST Melanoidin salyklas 70.6 0.330
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.165
      13.460

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 83 60
      83  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 20.0 74

Pastabos

 salinimas
43C-10min
50C-15min
66C-45min
72C-20min
76->out

fermentavimas
1para  18C
2para  19C
3para  19C
4para  19C
5para  21C
6para  22C
7para  24C
8para  25C

Prisijungę aludariai