Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
63 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 9 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.008
ABV:
5.8 %
IBU:
23
EBC:
12
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Karamelinis 201.8 0.100
      6.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 20 10080
Magnum 11.0 19 30
East Kent Golding 5.5 30 10
      69  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew Abbaye 12.0 85

Pastabos

17 virimui, Belgijas abatijas auksas. Ne taip jau ir ypatingas.
Virta 2017-06-25
Pilstyta 2017-07-08

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 68 (pilta į 74), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta.
Nuimta nešildant, antrokui 73, laikyta 10 min.

19 g magnum apynių 30 min, nuimant nuo ugnies east kent golding 30 g 10 min.
Virta 45 min.

Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 13
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2

Startas su 23 C iškart dedant į 16 C aplinką, sausos mielės, toliau fermentacija prie 16C, dvi savaites
Savaitė sauso apyniavimo pradiniam fermentery.

Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.

Mielės 2,5 E
Salyklas 4 E
Apyniai 2 E
Prisijungę aludariai