Receptas / Dizzy apple
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
61 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 2 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Obuolių sultys | 1.0 | 12.000 | 100.0 | |
12.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M02 Cider | 12.0 | 100 |
Pastabos
Sidras iš Lidlo tetrapakinių obuolių sulčių
Užgazavimui 1 l. tų pačių sulčių.
Užgazavimui 1 l. tų pačių sulčių.
Zylė
2017 m. Rugpjūčio 17 d.domaso
2017 m. Rugpjūčio 18 d.Zylė
2017 m. Rugpjūčio 19 d.domaso
2017 m. Rugpjūčio 19 d.Aš esu daręs obuolių "šampaną" (apie 12% ABV) iš naminių obuolių sulčių, tai galiu pasakyt gavosi tikrai neblogai, ir pakankamai švelnus. Manau čia ir mielės nemažai lemia... Gal nebloga idėja būtų naudot šias vyno mieles, paliekančias daugiau cukraus: http://www.savasalus.lt/lt/vynas/mieles/bioferm-mieles/sausos-vyno-mieles-bioferm-doux-7-g.html
AntaKalnietis
2017 m. Rugpjūčio 21 d.