Receptas / Patropintas A.P.A.
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 12 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.78
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 85.1 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 0.500 | 10.6 | |
Laktozė | 1.0 | 0.200 | 4.3 | |
4.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 90 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Vanilė | 10.0 g | Virimui | 10 min. | |
2 Mangai | 500.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
20min 52°C (1/2)
90min 62°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Pridedam 10 ml 33% kalcio chlorido
Daržovės smulkiai supjaustomos, dezinfekuojamos vandelyje 20 min 72°C ir į antrinę.
Užgazavimui 140 g. gliukozės
90min 62°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Pridedam 10 ml 33% kalcio chlorido
Daržovės smulkiai supjaustomos, dezinfekuojamos vandelyje 20 min 72°C ir į antrinę.
Užgazavimui 140 g. gliukozės
domaso
2017 m. Liepos 3 d.Zylė
2017 m. Liepos 7 d.Zylė
2017 m. Rugpjūčio 15 d.GiN
2017 m. Rugpjūčio 17 d.Zylė
2017 m. Rugpjūčio 17 d.