Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 21 d.

Parametrai

OG:
1.039
FG:
1.010
ABV:
3.8 %
IBU:
25
EBC:
7
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.400
BEST Vienna salyklas 9.0 0.200
      3.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 28 60
Cascade (US) 5.8 28 5
      56  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Imbieras 120.0 g Virimui 5 min.
Rabarbarai 2.0 kg Antrinei fermentacijai -

Komentarai

  • Crazyte

    2018 m. Gegužės 19 d.
    Ragauju pirmą virimą. Gal normaliems žmonėms reiktų kiek pamažinti imbiero, bet tai kas gavosi - man super patinka.
    Rabarbarai davė keista "žiaunų traukimo" efektą - gerąją prasme... :D
  • Zalvarinis

    2018 m. Gegužės 19 d.
    Priminei, kaip Olenaut aludaris išsireiškė apie vieną jų alų "It is beer for regular people"
  • Crazyte

    Prieš 3 sav.
    So tr00 :)
Prisijungę aludariai