Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 9 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.011
ABV:
4.1 %
IBU:
24
EBC:
8
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.500
BEST Vienna salyklas 9.0 0.400
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 28 60
Cascade (US) 5.8 28 5
      56  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Svarainiai 500.0 g Virimui 60 min.
Imbieras 120.0 g Virimui 5 min.
Svarainiai 0.0 kg Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Idiotiška arba ne mintis :) pakeisti rabarbarus svarainiais ir tikėtis kažko skanaus. O kaip kitaip?

Komentarai

  • Crazyte

    2018 m. Gegužės 19 d.
    Ragauju pirmą virimą. Gal normaliems žmonėms reiktų kiek pamažinti imbiero, bet tai kas gavosi - man super patinka.
    Rabarbarai davė keista "žiaunų traukimo" efektą - gerąją prasme... :D
  • Zalvarinis

    2018 m. Gegužės 19 d.
    Priminei, kaip Olenaut aludaris išsireiškė apie vieną jų alų "It is beer for regular people"
  • Crazyte

    2018 m. Birželio 4 d.
    So tr00 :)
Prisijungę aludariai