Receptas / North Ithilien Pale Ale
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugpjūčio 24 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 8.5 | 5.000 | 82.6 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 8.3 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.9 | 0.300 | 5.0 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 91.4 | 0.250 | 4.1 | |
6.050 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
15 min 49-50 laipsnių (x2 vandens) + 2,5 g gipso
55 min 64-65 laipsniai (x3 vandens (verdančiu)) + 1g gipso
0 minučių apyniai sudėti atšaldžius iki ~80 laipsnių ir išjungus šaldymą apie 20 minučių maišant.