Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugpjūčio 24 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.012
ABV:
5.4 %
IBU:
29
EBC:
22
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 8.5 5.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
BEST Caramel Munich II salyklas 120.9 0.300
BEST Caramel Munich I salyklas 91.4 0.250
      6.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 11.1 20 60
El Dorado 12.9 10 5
Mosaic 12.0 10 5
El Dorado 12.9 40 0
Mosaic 12.0 40 0
El Dorado 12.9 50 0
Mosaic 12.0 50 0
      220  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

15 min 49-50 laipsnių (x2 vandens) + 2,5 g gipso
55 min 64-65 laipsniai (x3 vandens (verdančiu)) + 1g gipso

0 minučių apyniai sudėti atšaldžius iki ~80 laipsnių ir išjungus šaldymą apie 20 minučių maišant.
Prisijungę aludariai