Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. birželio 27 d.

Parametrai

OG:
1.009
FG:
1.002
ABV:
0.8 %
IBU:
56
EBC:
20
IBU/OG:
6.44
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 0.300
BEST Munich salyklas 15.5 0.210
BEST Vienna salyklas 9.0 0.150
BEST Caramel Amber salyklas 71.1 0.060
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 803.6 0.060
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.060
Special B salyklas 291.2 0.060
      0.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (US) 8.9 5 50
Citra 14.4 3 50
Chinook 14.6 4 50
Citra 14.4 5 10
Azacca 14.0 5 10
Chinook 14.6 5 5
Citra 14.4 5 5
Citra 14.4 10 4
Chinook 14.6 10 4
Azacca 14.0 10 4
Cascade (US) 5.8 100 0
Chinook 13.0 20 0
Citra 12.0 30 0
      212  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 73

Pastabos

ten kur 4ios min apyniai - istikruju ten flameout'iniai 77C apyniai 10min.
3g gipso i sparge.
10% H3PO4 10ml i strike, 40 ml i sparge.
strike 3 litrai, sparge 21 litras.
salinta ties 67C.
Prisijungę aludariai