Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 11 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.023
ABV:
3.8 %
IBU:
19
EBC:
31
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.5 6.000
BEST Caramel Munich II salyklas 120.2 0.250
Cukrus 0.0 0.160
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 901.4 0.090
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 40 60
Fuggle (UK) 4.5 15 10
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 55

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
4 apelsino skiltelės virimui ir fermentacijai 100.0 g Virimui 10 min.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai