Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.011
ABV:
5.6 %
IBU:
32
EBC:
7
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
Cukrus 0.0 0.150
      5.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 10 60
Magnum 13.0 19 30
Hallertauer Hersbrucker 3.5 33 10
Magnum 13.0 5 5
      67  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 79

Pastabos

Salinimas: 1:4
 56c 10min (norėjau 52 pataikyt)
 67c->58c 4h
 58c->82c 35 min ir tekinimas.
Salinimas vyko kol buvau svečiuose, lai alaus Dievai man atleidžia :)
Mielės jau turbūt paskutinės kartos :D

Nuotraukos

Komentarai

  • AndriusK

    2017 m. Gruodžio 28 d.
    Labai geras po 2 mėnesių brandos
Prisijungę aludariai