Receptas / Joninių naktis
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 1 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 88.5 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 8.8 | |
Cukrus | 0.0 | 0.150 | 2.7 | |
5.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 10 | 60 | |
Magnum | 13.0 | 19 | 30 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 33 | 10 | |
Magnum | 13.0 | 5 | 5 | |
67 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 79 |
Pastabos
Salinimas: 1:4
56c 10min (norėjau 52 pataikyt)
67c->58c 4h
58c->82c 35 min ir tekinimas.
Salinimas vyko kol buvau svečiuose, lai alaus Dievai man atleidžia :)
Mielės jau turbūt paskutinės kartos :D
56c 10min (norėjau 52 pataikyt)
67c->58c 4h
58c->82c 35 min ir tekinimas.
Salinimas vyko kol buvau svečiuose, lai alaus Dievai man atleidžia :)
Mielės jau turbūt paskutinės kartos :D
AndriusK
2017 m. Gruodžio 28 d.