Receptas / serbas
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
53 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 4 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 5.500 | 95.5 | |
Karamelinis salyklas | 400.3 | 0.260 | 4.5 | |
5.760 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apyniai | 5.8 | 15 | 60 | |
Apyniai | 5.8 | 15 | 20 | |
Apyniai | 5.8 | 15 | 10 | |
45 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
juodųjų serbentų uogienė | 1.0 l | - | 10 min. |
Pastabos
likus virt 10 min. įdėta 1 litras juodųjų serbentų uogienės.