Receptas / Kvietinis (pagal abė v2)
Informacija
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 50.0 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 50.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 5 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 10 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 5 | 5 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 3 | 0 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 0 | |
39 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |