Receptas / Vasaros išgertūzas
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 7 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 8 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.500 | 87.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 12.5 | |
4.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 85 |
Pastabos
20min 52°C (1/2)
Per nakt 65°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Per nakt 65°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)