Receptas / Žygio elis
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 9 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 1 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 90.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger | 7.5 | 10 | 60 | |
Summit | 17.0 | 5 | 60 | |
Citra | 14.2 | 20 | 1 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |