Informacija

Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 9 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 6 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.008
ABV:
5.9 %
IBU:
23
EBC:
12
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.200
Karamelinis 203.4 0.100
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tradition 4.3 28 10000
Apollo 19.0 10 30
Centennial 9.6 20 10
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew Abbaye 2 karta 100.0 85

Pastabos

18 virimui, Belgijas neypatingas.
Virta 2017-07-23
Pilstyta 2017-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 67 (pilta į 73), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta.
Nuimta fly spargingu iš rankos (testas).

10 g apollo apynių 30 min, vėliau 20 g centennial 10 min. Metaliniuose sietukuose iš kinijos, labai pasiteisino.
Virta 30 min.

Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 13
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2, tiksliai pagal planą

Startas su (nematuota) C iškart dedant į 16 C aplinką, patyrusios mielės nu praeito belgiško, toliau fermentacija prie 16C, dvi savaites
4 dienos sauso apyniavimo pradiniam fermentery.
Mielės kaip išprotėję, pirmą kartą putos pasiekė dangtį :D ant dangčio 18 laipsnių beje.
Atidarant tinkliukas nukrito į dugną, ištraukta su ranka :D

Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.

Mielės 0 E
Salyklas 5 E
Apyniai 2 E

Nuotraukos

Prisijungę aludariai