Receptas / Kviepelsinas
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
5
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.09
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 46.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 46.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 7.7 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 15 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 5 | 5 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 10.0 g | Virimui | 10 min. |