Receptas / Erstikio BUND BULL
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 20 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 2 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.83
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 3.700 | 92.5 | |
Pilsnerio salyklas (keptas keptuvėje) | 100.4 | 0.300 | 7.5 | |
4.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 90 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)