Receptas / Kvietinis_2
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 50.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 41.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 8.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.0 | 25 | 60 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |