Receptas / Kvietinis_2
Informacija
Parametrai
OG:
1.104
|
|
FG:
1.027
|
|
ABV:
10.1 %
|
|
IBU:
6
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.05
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 25.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 25.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 20.8 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 20.8 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 4.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 4.2 | |
12.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.0 | 25 | 60 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |