Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 23 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 11 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.014
ABV:
5.1 %
IBU:
36
EBC:
10
IBU/OG:
0.67
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.540
Miuncheno salyklas 15.0 0.910
      5.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 11 60
Magnum 13.0 13 30
Hallertauer Hersbrucker 3.5 28 10
Magnum 13.0 5 5
      57  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 10.0 73

Pastabos

fermentacija 19c

Komentarai

  • tikka1122

    2017 m. Liepos 28 d.
    Tai mano pirmas alus,ir putos kaip Tavo nuotraukoje negavau
  • AndriusK

    2017 m. Liepos 28 d.
    Darei 52 laipanių pauze? Čia vyksta putos magija.
  • tikka1122

    2017 m. Liepos 29 d.
    realiai 54 buvo,uzkarbonizavus-puta atsirado
  • AndriusK

    2017 m. Rugpjūčio 1 d.
    Viskas ok :) man toks sausokas pasirodė. Ir apyniai tokie net aštrūs, o aromato ir apynių "žaismo" pasigedau
  • tikka1122

    2017 m. Rugpjūčio 1 d.
    sausokas ir man atrodo,bet apyniu astrumo po 3 sav neliko
Prisijungę aludariai