Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 29 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 11 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.006
ABV:
5.5 %
IBU:
46
EBC:
13
IBU/OG:
0.96
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 241.0 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 14.0 15 60
Summit 14.0 15 15
Summit 14.0 15 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 88

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 25ºC)

Komentarai

  • Petrambijus

    2017 m. Liepos 30 d.
    Kaip čia tokia didelė s-04 atenuacija?
Prisijungę aludariai