Receptas / Sky Vyšnių
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 5 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
60
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 4.000 | 74.1 | |
CaraBelge salyklas | 32.5 | 0.500 | 9.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 801.2 | 0.500 | 9.3 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.400 | 7.4 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 30 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 30 | 15 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Pastabos
+ 1 kg. vyšnių be kauliukų.
Šaldytos vyšnios pakaitintos 1l vandens su gliukoze ir sudėtos iškart po virimo.
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=PXXVXVM
Šaldytos vyšnios pakaitintos 1l vandens su gliukoze ir sudėtos iškart po virimo.
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=PXXVXVM