Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
64 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 16 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.008
ABV:
5.8 %
IBU:
19
EBC:
7
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saphir 3.8 20 10000
Sterling 10.6 20 30
Saphir 3.8 22 5
      62  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew Abbaye 2 karta 100.0 85

Pastabos

19 virimui, Emigravusia anūka sterlingai iš Belgijas.
Virta 2017-08-06
Pilstyta 2017-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 67 (pilta į 73), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging.

Virta 40 min.

Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 13
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2

Startas su 23 C iškart dedant į 16 C aplinką, patyrusios mielės nu praeito belgiško, toliau fermentacija prie 16C, dvi savaites
Savaitė sauso apyniavimo pradiniam fermentery.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.

Mielės 0 E
Salyklas 6 E
Apyniai 2 E
Prisijungę aludariai