Receptas / Majig
Informacija
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 57.1 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 28.6 | |
Abbey Malt salyklas | 45.0 | 0.500 | 14.3 | |
3.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (DE) | 4.5 | 20 | 60 | |
Spalt Select (DE) | 4.5 | 15 | 20 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale K-97 | 12.0 | 81 |