Informacija

Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 15 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.005
ABV:
4.7 %
IBU:
13
EBC:
8
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.500
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 1.000
Miuncheno salyklas 13.0 0.500
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 5.0 18 30
      18  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich (pakartotino naudojimo) 100.0 87

Pastabos

Salinimas:
15 min 52ºC (1:2);
60 min 65ºC (1:3);
tekinama prie ~78ºC.

Fermentacija:
pirminė -4 dienos.
antrinė -be antrinės.

Komentarai

  • runce

    2012 m. Vasario 26 d.
    ragauju. jaučiama lengva rūgštelė, mažai gazo, bet skonis atitinka weizen, saldumas, kūnas, kartumas, kviečiai ir visa kita - tikrai neblogai. skaniai išgėriau.
Prisijungę aludariai