Receptas / Kvietinis_3
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.20
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 50.0 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 3.000 | 50.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Pastabos
Vanduo - https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=81DLP9F. I sparginima rugsties nedejau.
Salinimas puode:
43C - 20min
65C - 40min
1/3 (apie 7L tirštos dalies) dekokcija (72C - 20min, 100C - 20min )
72C - 20min
78C - 10min
Tekinam sparginant 80C vandeniu.
Pirmos 3 fermentacijos dienos prie 18C, per likusias keliam iki 23C.