Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 31 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
11
EBC:
8
IBU/OG:
0.20
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 3.000
BEST Heidelberg salyklas 2.9 3.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Pastabos

Salinimas puode:
43C - 20min
65C - 40min
1/3 (apie 7L tirštos dalies) dekokcija (72C - 20min, 100C - 20min )
72C - 20min
78C - 10min
Tekinam sparginant 80C vandeniu.

Pirmos 3 fermentacijos dienos prie 18C, per likusias keliam iki 23C.
Prisijungę aludariai