Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 6 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.008
ABV:
5.6 %
IBU:
35
EBC:
8
IBU/OG:
0.70
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.0 10 60
Bravo 15.0 10 30
Bravo 15.0 10 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 85

Pastabos

salinimas 20min-50C->60min-68C->10min-71C->78Ctekinimas.

Komentarai

  • Gytis

    2012 m. Balandžio 13 d.
    Ragautas 2012 04 VAK'e. Techniškai nepriekaištingas, tik bravo apyniai man čia nelabai patiko.
  • Dainius

    2012 m. Gegužės 2 d.
    Man tai labiausiai priminė diušes, buvo girdėt palyginuimų su net grikių medum :) Lengvas, nekartus ir skanus.
Prisijungę aludariai