Receptas / vėl artėja spalio šventės
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
30
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas Cekija Alutex | 3.0 | 5.200 | 69.1 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.500 | 19.9 | |
Karamelinis sakyklas Alutex | 222.5 | 0.300 | 4.0 | |
BEST Melanoidin salyklas | 72.0 | 0.250 | 3.3 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.200 | 2.7 | |
skrudintas salyklas alutex | 1306.0 | 0.080 | 1.1 | |
7.530 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 16.0 | 22 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 25 | 5 | |
47 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M84 Bohemian Lager | 300.0 | 77 |
Pastabos
50C-10min
64C-60min
72C-20min
78C-5min-
Sparge-70ml 10 proc f.r.
64C-60min
72C-20min
78C-5min-
Sparge-70ml 10 proc f.r.