Informacija

Kiekis:
37 litrai
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 10 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.011
ABV:
5.0 %
IBU:
20
EBC:
5
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas cekija alutex 3.0 5.500
Kukurūzų dribsniai 2.0 1.100
Ryžių dribsniai (Galintos) 2.0 0.750
      7.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 17 60
Willamette 5.0 30 10
      47  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M84 Bohemian Lager 12.0 77

Pastabos


vanduo salinimui 22l -90ml 10proc. fosf.r.
             tekimimui 28l-45ml 10proc. fosf.r.

~12C-8C fermentacija
tekinta 14val-greičiau nebėgo,pusė alaus išvirta,kita pusė tekinto ryte dapilta į fermenterį
4g/l cukraus išpilstant
Prisijungę aludariai