Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 17 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.019
ABV:
6.8 %
IBU:
65
EBC:
21
IBU/OG:
0.91
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Parodyk, ką gali 2017

    2017 m. gruodžio 9 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Vyrų stalas
    Surinkti taškai: 40.70

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale Malt 6.0 5.600
Rye Malt 8.0 1.600
Crystal 60L 122.0 0.400
CaraPils/Dextrine malt 5.0 0.250
Wheat malt 4.8 0.250
      8.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mt. Hood (Hallertau Mittelfruh) 3.0 30 60
Columbus 13.0 35 60
Mt. Hood (Hallertau Mittelfruh) 3.0 35 30
Mt. Hood (Hallertau Mittelfruh) 3.0 35 0
Columbus 13.0 65 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Omega Voss Kveik 12.0 73

Pastabos


 

Nuotraukos

Prisijungę aludariai