Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 14 d.

Parametrai

OG:
1.072
FG:
1.016
ABV:
7.2 %
IBU:
68
EBC:
23
IBU/OG:
0.94
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Parodyk, ką gali 2017

    2017 m. gruodžio 9 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Vyrų stalas
    Surinkti taškai: 40.70

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale Malt 6.0 5.000
Rye Malt 8.0 1.500
Crystal 60L 122.1 0.500
CaraPils 5.0 0.400
Wheat malt 4.8 0.400
      7.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mt. Hood (Hallertau Mittelfruh) 3.0 30 60
Columbus 13.0 35 60
Mt. Hood (Hallertau Mittelfruh) 3.0 35 30
Mt. Hood (Hallertau Mittelfruh) 3.0 35 0
Columbus 13.0 65 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos


 singlas 67C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai