Receptas / RyeIPA
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 14 d.
Parametrai
OG:
1.072
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
68
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.94
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale Malt | 6.0 | 5.000 | 64.1 | |
Rye Malt | 8.0 | 1.500 | 19.2 | |
Crystal 60L | 122.1 | 0.500 | 6.4 | |
CaraPils | 5.0 | 0.400 | 5.1 | |
Wheat malt | 4.8 | 0.400 | 5.1 | |
7.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mt. Hood (Hallertau Mittelfruh) | 3.0 | 30 | 60 | |
Columbus | 13.0 | 35 | 60 | |
Mt. Hood (Hallertau Mittelfruh) | 3.0 | 35 | 30 | |
Mt. Hood (Hallertau Mittelfruh) | 3.0 | 35 | 0 | |
Columbus | 13.0 | 65 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
singlas 67C.
Parodyk, ką gali 2017
2017 m. gruodžio 9 d.