Receptas / Kalėdoms
Informacija
Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
95 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 19 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
59
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale Ale salyklas | 5.0 | 4.000 | 55.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.600 | 22.4 | |
Laktozė | 1.0 | 0.800 | 11.2 | |
TF Pale Chocolate | 638.0 | 0.550 | 7.7 | |
juodas salyklas Aluteksas | 1396.3 | 0.200 | 2.8 | |
7.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mt. Hood | 6.0 | 40 | 90 | |
Hallertauer | 4.5 | 25 | 5 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 13.0 | 80 |
Pastabos
Cacl 33proc-27mi
sodos 13g i virima
Fermentacija 19C.
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CGQM0YH
sodos 13g i virima
Fermentacija 19C.
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CGQM0YH