Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 3 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.009
ABV:
5.6 %
IBU:
26
EBC:
18
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.850
Karamelinis salyklas 245.0 0.200
      5.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.0 12 60
Columbus 15.0 12 15
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 82

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 16ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai