Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 29 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.017
ABV:
6.0 %
IBU:
22
EBC:
18
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
CaraHell 25.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
H.H.E. 3.1 50 40
Kalendra 0.0 10 5
Apelsinu zieveles 0.0 30 5
H.H.E. 3.1 50 5
Zvaigzdinis anyzius 0.0 3 5
      143  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Pastabos

planuota buvo 20 litru, bet 100 gr apyniu 2-3 litrus pasiglemzhe.
Anyziaus nesveriau idejau tris vnt.

Komentarai

  • Varliamushys

    2012 m. Sausio 30 d.
    Kaip kvapas ir skonis? Nors dar ankstoka spręst skonį, bet manau, kad misą ragavai. Pats panašų receptą dėlioju, tik kažkaip bijau prašaut su anyžiaus kiekiu. Buvau pasitaisęs keleta arbatų, gan idomūs skoniai.
  • MK

    2012 m. Sausio 31 d.
    misa saldi :) per salduma kiek tai persimuse apelsinas daugiau nieko neuzhjutau. pasimatys po fermentacijos.
  • MK

    2012 m. Vasario 5 d.
    po savaites FG 5% perpyliau i antrine ir palaikysiu dar savaite. Anyziaus nesijaucia. Stiprus apelsinu aromatas, bei greipfrutu skonis.
  • Varliamushys

    2012 m. Vasario 10 d.
    Kopijuosiu tavo receptuką žiurėsiu kas gausis. Pats kaunietis jei gerai pamenu, būt gerai palygint rezultatus.
  • MK

    2012 m. Vasario 11 d.
    taip kaune dirbu, gyvenu piliuonoj. del recepto tai kalendros mazinciau iki kokiu 5 gr. Kolkas ji man per stipriai jaucias. Anyziaus nejauciu visai :) supilscius gavosi 16 litru
Prisijungę aludariai