Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
61 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 19 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.012
ABV:
5.4 %
IBU:
18
EBC:
7
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 19.0 10 40
Ahtanum 3.8 30 0
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager S-23 (antra karta) 200.0 78

Pastabos

22 virimui, Hiustonai, mes turime Antaną! (saldusis lageris)
Tai istorija, kai raketoje vietoje vandens rado Antano alaus.

S-23 antras užėjimas
Virta 2017-11-04
Pilstyta 2017-12-02

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta xxx? (pilta į 77), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging.

Virta 75 min.

Pradinis OG BRIX 13
Galutinis FG BRIX 3

Startas su 23 C iškart dedant į 12 C aplinką, fermentacija prie 12C, dvi savaites.
Dvi savaitės perpylus į stiklinį nuskaidrėjimui
(ateityje geriau tris pradiniame kibire ir viskas, per mažai mielių lieka buteliuose).



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.

Mielės 0 E
Salyklas 6 E
Apyniai 3 E

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

10.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai