Informacija

Kiekis:
7 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 17 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.014
ABV:
5.4 %
IBU:
14
EBC:
31
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (naminie daigintas) 4.0 1.000
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 0.700
Kupiškio pilsnerio salyklas (skrudintas) 150.1 0.300
      2.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tradition (German) 6.5 5 40
Tradition (German) 6.5 5 15
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 7.0 75

Pastabos

Kvietinis salyklas daigintas namie. Papildomai verdant misą dėta dviejų greifrutų žievelės ir 3 gramai gvazdikėlių. Salinimas: 120min-70°C. Tekinimas: 78°C
Prisijungę aludariai