Receptas / IPA R5
Informacija
Kiekis:
34 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 3 d.
Parametrai
OG:
1.067
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
82
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
1.23
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.900 | 65.6 | |
BEST Rye Malt | 8.0 | 2.000 | 22.2 | |
Kvietinis salyklas aluteksas | 4.8 | 0.600 | 6.7 | |
karamelinis salyklas aluteksas | 223.4 | 0.500 | 5.6 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 16.0 | 70 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 100 | 10 | |
Columbus | 16.0 | 100 | 0 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 150 | 0 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 40 | 0 | |
Mandarina bavaria | 5.8 | 50 | 0 | |
510 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=YX7X5DK
Target RA 16
50C-10min
66C-60min
76C-20 min
Pirminė fermentacija prie 20C.
Target RA 16
50C-10min
66C-60min
76C-20 min
Pirminė fermentacija prie 20C.