Informacija

Kiekis:
34 litrai
Efektyvumas:
82 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 3 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.015
ABV:
6.7 %
IBU:
82
EBC:
23
IBU/OG:
1.23
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.900
BEST Rye Malt 8.0 2.000
Kvietinis salyklas aluteksas 4.8 0.600
karamelinis salyklas aluteksas 223.4 0.500
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 70 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 100 10
Columbus 16.0 100 0
Hallertau Mittelfruh 3.5 150 0
Saaz (CZ) 4.0 40 0
Mandarina bavaria 5.8 50 0
      510  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=YX7X5DK
Target RA 16
50C-10min
66C-60min
76C-20 min
Pirminė fermentacija prie 20C.


Prisijungę aludariai