Receptas / Danish lager NR1
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 19 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.600 | 95.8 | |
CaraPils | 5.0 | 0.200 | 4.2 | |
4.800 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
danish lager 2024 | 12.0 | 78 |
Pastabos
98proc. RO. (+2g CaSO4 + 1g CaCl2 + 0.3g MgSO4 + 0.1g NaCl)/10L 3.13L/kg
10L 61C > 55C 5min
5L 95C > 67C 20min
dekokcija 3L spirti iki virimo. virti 15min grąžinti.
71C 35min.
dekokcija 3L. spirti iki virimo, grąžinti.
77C tekinti.
pH 5.3
Ca 76
Mg 4
SO4 125
Na 5
Cl 55
HCO 8
RA -50
fermentuotas 40d
startin4 temp - 3C, po to palaipsniui kilo iki kokių10C
10L 61C > 55C 5min
5L 95C > 67C 20min
dekokcija 3L spirti iki virimo. virti 15min grąžinti.
71C 35min.
dekokcija 3L. spirti iki virimo, grąžinti.
77C tekinti.
pH 5.3
Ca 76
Mg 4
SO4 125
Na 5
Cl 55
HCO 8
RA -50
fermentuotas 40d
startin4 temp - 3C, po to palaipsniui kilo iki kokių10C
GiN
2012 m. Balandžio 8 d.