Informacija

Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 9 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.021
ABV:
4.2 %
IBU:
31
EBC:
100
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.500
Angliški skrudinti miežiai „Roasted barley" 1004.8 0.600
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
Miežiniai dribsniai 3.0 0.400
Karamelinis miežių salyklas "Special B" 351.8 0.350
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 801.2 0.150
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sovereign (UK) - T90 6.1 50 55
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M15 Empire Ale 10.0 60

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Lazdyno riešutai 3.0 g Virimui 60 min.

Pastabos

Esmė - lazdyno riešutas, kitkas - +/- klasika.

Iš 10g sausų (55B), pasigaminu 1,5L starterio (su +150g gliukozės).

Vandens korekcijai link Dublin dėjau 4g kreidos, 2g gipso, 3g kalcio chlorido (9ml 33%.

Vanduo: 7,4 pH
Vanduo + salyklas: 5,4 pH

Salinta prie 70-68°C

Tekinta su 80°C.
Prisijungę aludariai