Receptas / Lazdynų riešuto stautas sweet
Informacija
Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 9 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
100
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.500 | 60.3 | |
Angliški skrudinti miežiai „Roasted barley" | 1004.8 | 0.600 | 10.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.9 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.9 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.9 | |
Karamelinis miežių salyklas "Special B" | 351.8 | 0.350 | 6.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 801.2 | 0.150 | 2.6 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sovereign (UK) - T90 | 6.1 | 50 | 55 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M15 Empire Ale | 10.0 | 60 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Lazdyno riešutai | 3.0 g | Virimui | 60 min. |
Pastabos
Esmė - lazdyno riešutas, kitkas - +/- klasika.
Iš 10g sausų (55B), pasigaminu 1,5L starterio (su +150g gliukozės).
Vandens korekcijai link Dublin dėjau 4g kreidos, 2g gipso, 3g kalcio chlorido (9ml 33%.
Vanduo: 7,4 pH
Vanduo + salyklas: 5,4 pH
Salinta prie 70-68°C
Tekinta su 80°C.
Iš 10g sausų (55B), pasigaminu 1,5L starterio (su +150g gliukozės).
Vandens korekcijai link Dublin dėjau 4g kreidos, 2g gipso, 3g kalcio chlorido (9ml 33%.
Vanduo: 7,4 pH
Vanduo + salyklas: 5,4 pH
Salinta prie 70-68°C
Tekinta su 80°C.