Receptas / 2017 Kalėdos
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 25 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.500 | 72.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 10.6 | |
BEST Chocolate salyklas | 903.8 | 0.500 | 6.6 | |
CaraHell salyklas | 25.0 | 0.250 | 3.3 | |
CaraCrystal salyklas | 120.3 | 0.250 | 3.3 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.8 | 0.250 | 3.3 | |
7.550 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Abbey Fermentis | 15.0 | 80 |
Pastabos
20 g karštam vynui iš aliejaus parduotuvės pabaigus virimą.
Zalvarinis
2017 m. Lapkričio 9 d.