Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 25 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.013
ABV:
6.7 %
IBU:
17
EBC:
64
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
BEST Chocolate salyklas 903.8 0.500
CaraHell salyklas 25.0 0.250
CaraCrystal salyklas 120.3 0.250
BEST Caramel Amber salyklas 70.8 0.250
      7.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tradition 6.0 35 60
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Abbey Fermentis 15.0 80

Pastabos

20 g karštam vynui iš aliejaus parduotuvės pabaigus virimą.
Prisijungę aludariai