Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 27 d.

Parametrai

OG:
1.036
FG:
1.008
ABV:
3.6 %
IBU:
21
EBC:
6
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.300
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.000
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tradition 6.0 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 78

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 200.0 g Salinimui 60 min.
Karšto vyno prieskoniai (iš Maximos) 40.0 g Salinimui 60 min.

Pastabos

  1. Virimas vyko 2017 11 10 
  2. Pilstyta 2017 11 24
  3. Pradinis vandens kiekis 18l
  4. Antrinis vandens kiekis 14l
  5. Salinta prie 75°C
  6. Tekinta su 70°C
  7. Virimas truko 60 min
  8. Pradinis OG: 9
  9. Galinis FG : 2

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

10.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai