Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 1 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.017
ABV:
6.3 %
IBU:
34
EBC:
21
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Belgiški ir prancūziški eliai
    Surinkti taškai: 21.50

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas Biržų krašto 10.0 6.000
Vienos salyklas 7.0 1.500
CaraRed 40.0 0.500
Invertuotas cukrus 150.1 0.200
      8.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 16.1 20 60
Bravo 16.1 20 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1762 Belgian Abbey II 200.0 74

Pastabos

15min.
1 a.š. curacao
1/3 a.š. kardamono
1/3 a.š. kalendros
3g. maisto mielėms

60C>60min.
67C>30min.
72C>10min.
tekinam 78C.
Prisijungę aludariai