Receptas / Bravo! 2
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 1 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas Biržų krašto | 10.0 | 6.000 | 73.2 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.500 | 18.3 | |
CaraRed | 40.0 | 0.500 | 6.1 | |
Invertuotas cukrus | 150.1 | 0.200 | 2.4 | |
8.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1762 Belgian Abbey II | 200.0 | 74 |
Pastabos
15min.
1 a.š. curacao
1/3 a.š. kardamono
1/3 a.š. kalendros
3g. maisto mielėms
60C>60min.
67C>30min.
72C>10min.
tekinam 78C.
1 a.š. curacao
1/3 a.š. kardamono
1/3 a.š. kalendros
3g. maisto mielėms
60C>60min.
67C>30min.
72C>10min.
tekinam 78C.
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.