Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 23 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.006
ABV:
5.7 %
IBU:
35
EBC:
13
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.500
Karamelinis salyklas 247.4 0.100
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.0 20 60
Columbus 15.0 10 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 88

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai