Receptas / Paskutinis ziemos porteris
Informacija
Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. vasario 28 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
55
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 8.500 | 89.9 | |
Special B | 400.3 | 0.500 | 5.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.300 | 3.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1200.9 | 0.150 | 1.6 | |
9.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 11.0 | 50 | 40 | |
Tradition (German) | 6.0 | 15 | 20 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 20 | 1 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 75 |
Pastabos
Kol kas fermentuojas, laukiam degustacijos :)
svyturys
2011 m. Kovo 2 d.